Szatmáry pénznyelő borászata újra támogatást nyert

Szatmáry pénznyelő borászata újra támogatást nyert

A 127 millió forintos EU-s pénz nem volt elég neki, még 8 milliót nyúlt le.

A Fidesz-csicska úgy látszik túl kevés pénzt kapott az adófizetőktől, úgyhogy a kormány kisegítette. Szatmáry badacsonytomaji borászata és a hozzá tartozó panzió ismét állami támogatást nyert, ezúttal a Kisfaludy Programból

A Kisfaludy Program a turizmus, azon belül a szálláshelyek fejlesztésére lett kitalálva. A 60 milliárd forintos alap elméletileg a rosszabb helyzetű, vidéki panziósokat segítette volna ki. Felújításra, bútorozásra, de akár medenceépítésre is fel lehet használni. Ez viszont csak annyit jelent, hogy a Fidesz csicskásai könnyebben tudnak belőle lenyúlni.

Ahogy minden mást, Orbánék ezt a támogatást is pénzmosásra és lopásra használják. Kapott már belőle Hernádi és Mészáros Lölő szállodája is. Ahhoz képest, hogy a kisember megsegítésére kellene használni, a strómanok jó sokat kapnak belőle.

Most így járt Szamtáry Kristóf is, aki 8 milliós támogatással lett gazdagabb. Korábban már kapott 127 millió forintot EU-s pénzekből, de az úgy látszik nem volt elég.

Igencsak megéri Orbán csicskásának lenni manapság. Szatmáry persze komolyan meg is dolgozik a támogatásokért. Igaz, képviselői munkáját elhanyagolja, de a Fidesznek akkor térdepel, amikor az fütyül.

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.09.07

Az elsöprő többség lemondatná Badacsonytomaj ingatlanmutyizó alpolgármesterét

A szavazók harmada még Krisztin polgármestert is lemondatná, és új választást szeretne.

  • 2020.08.31

Perelni fogja Badacsonytomaj a saját alpolgármesterét

Egyre érdekesebb fordulatokat vesz Hartai alpolgármester ingatlanmutyija.

  • 2020.08.23

MSZP: több mint százezer aláírás gyűlt össze a szabad Balatonért

Több mint százezer aláírás gyűlt össze az MSZP természetes tavak védelméről szóló népszavazási kezdeményezéséhez - közölte Kunhalmi Ágnes, a párt országgyűlési képviselője pénteken online sajtótájékoztatón.